فلزات رنگین

محصولات

شمش منیزیم

شمش منیزیم

نمایش محصول
شمش قلع

شمش قلع

نمایش محصول
شمش سرب

شمش سرب

نمایش محصول
کلسیم متال

کلسیم متال

نمایش محصول
شمش روی

شمش روی

نمایش محصول
عنصر کبالت

عنصر کبالت

نمایش محصول
منگنز متال

منگنز متال

نمایش محصول
کروم متال

کروم متال

نمایش محصول
سیلیکون متال

سیلیکون متال

نمایش محصول
سیلیکون ۴۴۱

سیلیکون ۴۴۱

نمایش محصول
سیلیس چیست

سیلیس

نمایش محصول
ایندیوم

ایندیوم

نمایش محصول
نیکل

نیکل

نمایش محصول
شمش سیلیکون

شمش سیلیکون

نمایش محصول
منیزیم متال

منیزیم متال

نمایش محصول
منگنز خالص

منگنز خالص

نمایش محصول
زیرکونیوم

زیرکونیوم

نمایش محصول
فلز کلسیم

کلسیم

نمایش محصول
کلسیم سیلیس چیست

کود کلسیم سیلیس

نمایش محصول
فلز بیسموت

فلز بیسموت

نمایش محصول
آنتیموان

 آنتیموان

نمایش محصول

فروش فلزات رنگین با قیمت رقابتی و ارسال سریع به سراسر کشور در وبسایت آریا متال .

شما عزیزان میتوانید جهت اطلاع از کاربرد ، نظرات کارشناسی ، استعلام قیمت و خرید انواع فلزات رنگی با مشاوران مجموعه ما در تماس باشید.

معرفی با فلزات رنگین

امروزه از واژه فلزات رنگین ( Non-ferrous metals ) برای نام گذاری گروه فلزات خاص غیر فریتی استفاده می شود.

ضمن اینکه کاربرد فلزات رنگین در مقاله ایی جداگانه آمده ، انواع فلزات رنگین شامل عناصری مثل مس، قلع، سرب، آهن، نیکل، برنز و … می شود. علت اصلی نامگذاری این گروه از فلزات با نام فلزات خاص  ، تفاوت ظاهری و رنگ بندی متنوع و متفاوت این عناصر می باشد.

به طور کلی هر فلزی که پایه و اساس غیر آهنی داشته باشد وارد این دسته می شود و در بین این گروه جای می گیرد. فلزات از طبیعت به دو صورت آهنی و غیرآهنی ( رنگین ) استخراج می شوند. عنصر آهن و آلیاژ های ساخته شده به کمک این عنصر مثل فولاد و چدن و … همگی جز فلزات آهنی قرار می گیرند.

در حال حاضر فلزات آهنی کاربرد های بسیار ویژه و گسترده ای در صنایع مختلف و گوناگون دارند و حدود ۹۰ درصد از ماشین آلات صنعتی، خودرو ها، لوازم مربوط به صنایع گوناگون و … با کمک این دسته از فلزات ساخته می شوند. اما فلزات رنگی نیز دارای جایگاه ویژه و مهمی در بین صنایع مختلف می شوند به طوری که هیچ جایگزینی برای برخی از آنها وجود ندارد.

مطالب مرتبط :
شمش قلع

کاربرد فلزات رنگین

فلزات رنگی  دارای کاربرد های بسیار وسیع و گسترده ای می باشند. فلزات رنگین که شامل کلسیم متال ، مس، روی، نیکل، برنج، سرب، قلع و … می شود در صنایع مختلف و مصارف مربوط به بخش عمومی استفاده می شوند. کاربرد فلزات رنگین ( Non-ferrous metals ) وابسته به نوع فلزی است که انتخاب می کنید.

به عنوان مثال از عنصر مس به عنوان یکی از پرکاربرد ترین عضو خانواده فلزات رنگی یاد می شود که در بخش های صنایع مختلف مثل کارخانه های تولید سیم برق، درب و پنجره و … استفاده می شود. حتی امروزه برای ساخت برخی از قطعات کالا های دیجیتال نیز از این فلز استفاده می شود.

در ادامه به معرفی تعدادی از مشهور ترین فلزات رنگین ( Non-ferrous metals ) می پردازیم و زمینه های مصرف و کاربرد آن ها را نیز بررسی خواهیم کرد. با ما در آریا متال همراه باشید.

فلزات رنگین

معرفی تعدادی از کاربردی ترین فلزات رنگین

آلومینیوم

آلومینیوم یکی از پرکاربرد ترین و مشهور ترین فلزات رنگی می باشد که امروزه به یکی از پر مصرف ترین عناصر دنیا نیز تبدیل شده است. این عنصر به علت برخورداری از ویژگی های خاص فیزیکی و شیمیایی، جایگاه ویژه ای در صنایع مختلف پیدا کرده است.

 شما نمی توانید تمام کارخانه ها، صنایع و مکان هایی که از این فلز استفاده می کنند را نام ببرید زیرا در حال حاضر این عنصر به کالا های دیجیتال، تجهیزات ساختمانی، تجهیزات صنعتی، صنعت خودروسازی، تجهیزات موجود در هواپیما و کشتی ها، وسایل تزئینی و … نفوذ پیدا کرده است و در اغلب کالا های مورد استفاده مردم وجود دارد.

در حال حاضر فلز آلومینیوم با بسیاری از فلزات آهنی و سایر فلزات خاص ( Non-ferrous metals ) ترکیب می شود و آلیاژ ها، فرو آلیاژ ها و آمیژان های مختلفی تولید میشود.

روی

فلز روی یکی دیگر از فلزات رنگی ( Non-ferrous metals ) پرکاربرد می باشد که از دیرباز مورد استقبال اقوام و جوامع مختلف قرار می گرفته است.

این فلز نیز مانند آلومینیوم دارای ویژگی های خاص و منحصر به فردی می باشد. به عنوان مثال عنصر روی دارای جنسیس ترد و شکننده می باشد اما در عین حال مقاومت بسیار قابل توجهی در برابر سایش و زنگ زدگی دارد. امروزه از این عنصر فلزی در ساخت آلیاژهای مختلف، ورق های گالوانیزه و … استفاده می شود.

سرب

عنصر سرب یکی از مهم ترین اعضای خانواده فلزات رنگین ( Non-ferrous metals ) می باشد. این عنصر دارای درجه انبساط طولی بسیار قابل توجهی می باشد و مقاومت زیادی در برابر اکسید شدن و زنگ زدن، از خود به نمایش نمیگذارد.

امروزه فلز سرب را در دسته فلزات نرم قرار می دهند و از آن برای تولید سقف های کاذب، لوله های ساختمانی، تزئین اماکن مختلف و … استفاده می شود.

از سایر فلزات رنگین ( Non-ferrous metals ) مثل نیکل،منیزیم ، منگنز ، مس و … نیز در صنایع مختلفی استفاده می شود. به عنوان مثال از فلز مثل در صنایع الکترونیک، برق، کالا های دیجیتال، تولید فروآلیاژ ها و آلیاژ ها و … استفاده می شود.

 تمامی این گروه از فلزات نیز مانند فلزات آهنی بسیار پرکاربرد بوده و از جایگاه ویژه ای در بین تولید کنندگان عرصه های مختلف برخوردار می باشند.

شمش منیزیم چیست؟

شمش منیزیم( Magnesium ingots ) تولید شده از عنصر منیزیم، هشتمین عنصر فراوان و رایج در طبیعت است. عنصر سازنده ی این شمش، حدود ۲ درصد وزنی از پوسته زمین را به خود اختصاص داده است و به عنوان سومین عنصر فراوان موجود در آب دریا نیز شناخته می شود.

عنصر منیزیم( magnesium ) به عنوان عنصر سازنده شمش منیزیم در مواد معدنی و کانی هایی مثل دولومیت، مگنتیت و … با درصد های وزنی قابل توجهی یافت می شود. عنصر منیزیم بعد از آهن و آلومینیوم، رتبه سوم را در لیست فراوان ترین عناصر فلزی پوسته زمین در اختیار دارد.

منیزیم از نظر شیمیایی یک عنصر بسیار فعال است و میتواند جایگزین هیدروژن در آب جوش شود، در عین حال این عنصر با فلزات قلیایی، هیدروکربن ها و الکل ها و … واکنش نشان نمی دهد یا واکنش پذیری آن بسیار اندک است.

از این عنصر علاوه بر تولید شمش منیزیم و استفاده در ریخته گری به عنوان کاتالیزور نیز استفاده می شود و بازدهی بسیاری از واکنش ها را افزایش میدهد.

آلیاژ منیزیم حدود ۴۰٪ درصد از آلیاژ آلومینیوم( Aluminum ) ، حدود ۷۰ درصد از آلیاژ روی( Zinc ) و ۷۷٪ درصد از آلیاژ فولاد( steel ) سبک تر است در حالی هزینه ساخت آن حدود سی درصد از آلیاژ آلومینیومی کمتر است.

فلزات رنگین

منگنز متال چیست؟

عنصر منگنز با عدد اتمی ۲۵ و نماد شیمیایی Mn در گروه ۷ و دوره ۴ جدول تناوبی قرار گرفته است. این عنصر جز عناصر بلوک d جدول محسوب می شود. عنصر منیزیم دارای رنگی نقره ای با ساختاری سخت و شکننده می باشد. این عنصر به صورت آزاد در طبیعت یافت نشده و در بیشتر مواقع در کنار فلز آهن حضور دارد.

مهم ترین و اصلی ترین کانی عنصر منگنز، پیرولوزیت می باشد که تولید کنندگان منگنز متال( Manganese Metal ) نیز بیشتر از این کانی برای تهیه محصولات خود استفاده میکنند.

عنصر منگنز دارای نقطه ذوب ۱۵۱۹ درجه و نقطه جوش ۲۳۳۴ درجه کلوین می باشد. این عنصر برای اولین بار در سال ۱۷۷۴ میلادی توسط یوهان گوتلیب، شیمیدان و دانشمند سوئدی به طور خالص جداسازی گردید.

همانطور که گفته شد این عنصر به تنهایی درون پوسته زمین یافت نمی شود و اکثرا در کنار عنصر آهن حضور دارد. این عنصر از نظر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی نیز به عنصر آهن شباهت دارد. عنصر منگنز اغلب به صورت منگنز دی اکسید استخراج می شود. پس از استخراج نوبت به پالایش کنسانتره و ذوب منگنز میرسد.

تولید کنندگان منگنز متال که یکی دیگر از فلزات رنگین می باشد ،  در این مرحله برای پاکسازی و خالص سازی عنصر منگنز اقدام میکنند. پس از انجام فرآیند های فوق کنسانتره با خلوص بیش از ۹۹ درصد منگنز تولید می شود که به آن منگنز متال گفته می شود.

در انتها به این نتیجه میرسیم که منگنز متال به ماده ای گفته میشود که طی فرآیند پالایش و خالص سازی دارای حدود ۹۹.۹ درصد منگنز می باشد.

از سری قابلیت های مهم منگنز متال میتوان به واکنش پذیری بسیار راحت با اکسیژن، الکتروپوزتیو بودن، احیا کنندگی بسیار فعال، برخورداری از قابلیت ماشین کاری مناسب، قابلیت قرارگیری در کنار گوگرد در فولاد، افزایش سختی آلیاژ های آلومینیوم و مس، کاهش قابلیت چکش خواری آلیاژ ها، و … اشاره کرد.

فروش فلزات رنگین

قیمت و  فروش فلزات رنگین مانند بسیاری از مواد فلزی دیگر مثل آمیژان ها، فرو آلیاژ ها  … وابسته به عوامل مختلفی می باشد که در برخی موارد این عوامل مشترک و در برخی هم متفاوت می باشد. به عنوان مثال فلزات رنگین شبیه آمیژان ها یا فروآلیاژ ها نبوده و از ترکیب چند عنصر مختلف ساخته نشده اند.

در نتیجه درصد عناصر به کار رفته در آن ها تاثیری بر روی قیمت نهایی محصول نداشته و قیمت فلزات رنگین اغلب به عواملی مثل درصد خلوص عنصر مدنظر، عدم وجود وجود ناخالصی های تاثیر گذار بر روی فرایندهای ذوب و …، کیفیت، نوسانات نرخ ارز، کارخانه تولید کننده فلزات رنگین و … بستگی دارد.

در حال حاضر برخی از فلزات رنگین برای جبران کمبود نیاز صنایع مختلف به داخل کشور وارد می شوند که نوسانات نرخ ارز بیشترین تاثیر را بر روی قیمت این دسته از فلزات رنگین دارد.

خرید فلزات رنگین

شما میتوانید برای خرید فلزات رنگین مانند مواد اولیه ریخته گری، انواع فروآلیاژ ها، آمیژان های آلومینیومی و … به وب سایت آریامتال مراجعه فرمایید. آریا متال یکی از برند های معتبر و با سابقه داخلی می باشد که در زمینه فروش فلزات رنگین ، فروش فلزات خالص غیر آهنی، مواد اولیه ریخته گری و …. فعالیت می کند.

جهت بازدید از انواع محصولات موجود در این شرکت و قیمت ان ها به وب سایت آریامتال مراجعه کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق راه های ارتباطی موجود با کارشناسان آریامتال تماس بگیرید.
مرتبط

دیگر محصولات آریا متال

آلیاژ های آلومینیوم

آمیژان های آلومینیوم

نمایش محصول
فرو آلیاژها

فرو آلیاژها

نمایش محصول
قرص های آمیژان آلومینیوم 

قرص های ریخته گری

نمایش محصول
فلزات رنگین

فلزات رنگین

نمایش محصول