گرافیت

محصولات

کک نفتی

کک نفتی

نمایش محصول
آنتراسیت چیست

آنتراسیت

نمایش محصول
چدن خاکستری چیست

چدن خاکستری

نمایش محصول
گرافیت پرسولفور

گرافیت پرسولفور (CPG)

نمایش محصول
گرافیت پرسولفور CPC

گرافیت پرسولفور (CPC)

نمایش محصول
خرید گرافیت کم سولفور GPC

گرافیت کم سولفور (GPC)

نمایش محصول

ارائه و فروش انواع گرافیت براساس درخواست مشتری و ارسال فوری . جهت سفارش محصول خود با مشاوران آریا متال در تماس باشید.

گرافیت چیست ؟

گرافیت ( graphite ) یکی از مشهور ترین مواد موجود در طبیعت می باشد که کاربرد های متنوع و بی شماری دارد. این ماده در واقع یک آلوتروپ از عنصر کربن می باشد که با کمک لایه هایی از اتم های کربن تشکیل گردیده است.

گرافیت از دگرگونی زغال سنگ در طبیعت به وجود می آید و یک ماده معدنی بسیار خاص و منحصر به فرد می باشد. لازم به ذکر است که در حال حاضر graphite را در لیست مواد معدنی نرم قرار می گیرد. ما در این صفحه از آریا متال به سراغ معرفی این ماده معدنی پر کاربرد و نکات مهم و مرتبط با آن خواهیم رفت.

لینک های مفید : قرص های ریخته گری

کاربرد گرافیت

ساختار گرافیت

ساختار گرافیت در واقع اصلی ترین عامل تعیین کننده خواص شیمیایی و فیزیکی آن می باشد. این آلوتروپ کربن دارای ساختار سه بعدی بسیار خاص و قابل توجهی می باشد.

گرافیت دارای ساختاری صفحه ای می باشد که در آن هر عنصر کربن به سه عنصر کربن دیگر متصل می باشد. دقت داشته باشید که ارتباط برقرار شده میان عنصر های کربن در graphite از طریق پیوند های کووالانسی برقرار شده است

 اگر graphite با ساختار فوق تحت تاثیر فشار و دمای بسیار بالا قرار بگیرد، می تواند به الماس به عنوان یکی از گران ترین مواد دنیا تبدیل شود. در ادامه شما را با کاربرد انواع graphite آشنا خواهیم کرد.

لینک های مفید : 
فروش کک نفتی

کاربرد انواع گرافیت

در این بخش به سراغ معرفی کاربرد های گرافیت خواهیم رفت. مهم ترین کاربرد های این ماده معدنی به ترتیب به شرح زیر می باشند :

· فولاد سازی

صنعت تولید فولاد در سال های اخیر به یکی از مصرف کنندگان اصلی گرافیت تبدیل شده است. بخش قابل توجهی از graphite های طبیعی امروزه با هدف افزایش کربن در فرآیند تولید فولاد به کار گرفته می شوند.

 کاربرد ماده فوق در صنعت فولاد تنها به افزایش درصد کربن خلاصه نمی شود. امروزه از این آلوتروپ عنصر کربن برای روانکاری قالب های اکسترود در فولاد سازی نیز استفاده می گردد.

· تولید باتری

یکی از صنایع اصلی مصرف کننده گرافیت، صنعت تولید باتری می باشد. استفاده از گرافیت در صنعت فوق از سال ۱۹۷۰ میلادی به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرد. به طوری که از گرافیت های طبیعی و مصنوعی به طور همزمان برای تولید آند های مورد نیاز ساخت باتری استفاده می شد.

مصرف graphite در صنعت تولید باتری به طور همزمان با افزایش تولید کالا های الکترونیکی، خودرو ها و … افزایش پیدا کرده است. به همین دلیل امروزه از صنعت تولید باتری به عنوان یکی از پر مصرف ترین صنایع گرافیت دنیا، نام برده می شود.

· تولید مداد

توانایی باقی گذاشتن اثر فیزیکی بر روی کاغذ، صنعت تولید مداد را به یکی از صنایع اصلی مصرف کننده گرافیت تبدیل کرده است. همانطور که در بخش ابتدایی گفته شد، عنصر گرافیت در لیست مواد معدنی نرم قرار می گیرد.

این ماده به قدری نرم و شکننده می باشد که می تواند به راحتی بر روی کاغذ کشیده شده و از خود اثرات قابل توجهی را بر جای بگذارد. در انتها لازم به ذکر است که ساختار صفحه ای graphite ، اصلی ترین دلیل به وجود آمدن ویژگی فوق می باشد.

· تولید مواد نسوز

گرافیت دارای ساختاری بسیار نرم و شکننده می باشد. با این حال به هیچ عنوان نباید از خواص و ویژگی های منحصر به فرد این ماده غافل شوید. عنصر graphite دارای مقاومت بسیار بالا و قابل توجهی در برابر حرارت می باشد.

امروزه شما می توانید ردپای حضور این ماده معدنی را در صنایع تولید کننده مواد و تجهیزات نسوز مشاهده فرمایید. دقت داشته باشید که مقاومت این ماده معدنی نسبت به حرارت به قدی بالا می باشد که می توان از آن در تولید بوته های آهنگری نیز استفاده نمود.

· سایر کاربرد های گرافیت

کاربرد های گرافیت تنها به موارد فوق خلاصه نشده و شما می توانید صنایع متعدد دیگری را نیز مشاهده فرمایید که از ماده معدنی فوق به عنوان ماده اولیه استفاده می کنند.

از مهم کاربرد های باقی مانده گرافیت می توان به تولید آستر ترمز، تولید رویه نسوز برای قالب های ریخته گری و … اشاره نمود. کاربرد های متنوع و متعدد فوق سبب شده اند که graphite در دهه های اخیر به یکی از پرکاربردترین مواد معدنی دنیا تبدیل شود.

انواع گرافیت
خواص و مزایای انواع گرافیت

خواص شیمیایی

گرافیت دارای خواص شیمیایی بسیار خاص و منحصر به فردی می باشد. از مهم ترین خواص شیمیایی این ماده می توان به رسانایی الکتریکی بالا و وزن مخصوص قابل توجه اشاره نمود. وزن مخصوص ماده معدنی فوق برابر با ۲.۰۹ الی ۲.۲۳ گرم بر سانتی متر مکعب می باشد.

 نقطه ذوب و جوش دقیقی نیز برای ماده معدنی فوق تفسیر نشده است. زیرا graphite در لیست عناصر طبیعی موجود در جدول تناوبی عناصر و به ویژه در لیست عناصر فلزی دنیا محسوب نمی شود. در بخش بعدی به سراغ ویژگی های فیزیکی این ماده معدنی پرکاربرد خواهیم رفت.

خواص فیزیکی

گرافیت دارای ظاهری درخشان و براق می باشد. به طوری که از نظر ظاهری این عنصر را در کنار عناصر فلزی موجود در جدول تناوبی قرار می دهد. graphite دارای رنگی خاکستری ( خاکستری مات یا خاکستری فلزی ) می باشد.

این ماده جلای فلزی مات و قابل توجهی را در اختیار دارد. به طوری که در برخی موارد افراد کم تجربه می توانند ظاهر آن را با نقره اشتباه بگیرند. از مهم ترین خواص باقی مانده ماده معدنی فوق نیز می توان به مقاومت فشاری بسیار قابل توجه، اصطکاک پایین، ثبات شیمیایی بالا، روانکاری طبیعی بالا و … اشاره کرد.

در ادامه شما را با انواع مدل های این ماده معدنی آشنا خواهیم کرد.

 انواع گرافیت

گرافیت مانند بسیاری از مواد طبیعی موجود در دنیا دارای انواع مختلفی می باشد که هر یک از آن ها ویژگی ها و مزیت های شخصی را در اختیار دارند. graphite های موجود در دنیا از نظر شکل ساختاری،‌ برخی از ویژگی ها و خواص، محل کشف و تولید و … با یکدیگر متفاوت می باشند.

graphite بلورین

گرافیت بلورین یکی از شناخته شده ترین گرافیت های موجود در طبیعت می باشد که ویژگی های خاص و منحصر به فردی را در اختیار دارد. graphite بلورین به میزان قابل توجهی در کشور ترکیه یافت می شود. محصول فوق تحت عنوان گرافیت توده ای نیز شناخته می شود.

graphite پوسته پوسته

پوسته پوسته، بی شک کاربردی ترین نوع گرافیت موجود در دنیا می باشد. این نوع graphite در کشور های مختلف و متعددی یافت می شود. معدن این نوع graphite معمولا به صورت رگه موجود در سنگ می باشد.

گرافیت پوسته پوسته دارای کیفیت بالا و قابل توجهی می باشد. به همین دلیل امروزه اغلب واحد های صنعتی برای تولید فرآورده های خود به سراغ استفاده از محصول فوق می روند. از مهم ترین صنایع مصرف کننده محصول فوق می توان به صنعت تولید باتری، ساخت فولاد و … اشاره نمود.

گرافیت کریپتوکریستالی

گرافیت کریپتوکریستالی یکی دیگر از مشهور ترین انواع graphite های موجود در طبیعت می باشد. این graphite را شما می توانید به میزان بسیار قابل توجهی در بستر معادن زغال سنگ پیدا کنید.

 بستر زغال سنگ، اصلی ترین معدن graphite کریپتوکریستالی می باشد. دقت داشته باشید که ماده معدنی فوق نیز دارای کاربرد های متنوعی در صنعت می باشد.

قیمت گرافیت
فروش انواع گرافیت

در حال حاضر شرکت ها و برند های داخلی و خارجی متعددی در زمینه فروش انواع مواد معدنی نظیر گرافیت فعالیت می کنند. اما باید به این نکته دقت داشته باشید که تمامی آن ها، برای داشتن یک خرید ایده آل و مطمئن مناسب نمی باشند.

برای مثال محصولات ارائه شده توسط شرکت های نامعتبر دارای کیفیت بسیار پایین، ناخالصی بالا، قیمت بالا و مواردی از این دست می باشند. در نتیجه در بخش بعدی  شما را با یکی از برترین شرکت های داخلی فعال در حوزه فروش مواد معدنی و مواد اولیه صنعتی آشنا می کنیم.

سفارش اینترنتی انواع گرافیت

شرکت آریا متال یکی از برترین شرکت های داخلی فعال در حوزه فروش انواع مواد اولیه صنعتی می باشد که شما می توانید برای سفارش اینترنتی گرافیت به وب سایت آن مراجعه فرمایید.

شرکت آریا متال محصولات بسیار متنوعی نظیر انواع فروآلیاژ های صنعتی، انواع فلزات رنگین، انواع آمیژان ها و … را با بهترین قیمت و بالا ترین کیفیت به بازار عرضه می کند. در نتیجه به شما توصیه می کنیم برای آشنایی و خرید تمام محصولات فوق به وب سایت آریا متال مراجعه فرمایید.

مرتبط

دیگر محصولات آریا متال

آلیاژ های آلومینیوم

آمیژان های آلومینیوم

نمایش محصول
فرو آلیاژها

فرو آلیاژها

نمایش محصول
قرص های آمیژان آلومینیوم 

قرص های ریخته گری

نمایش محصول
فلزات رنگین

فلزات رنگین

نمایش محصول