” فروش شمش کادمیوم با بالاترین کیفیت و قیمت رقابتی در وب سایت  آریا متال . “

شمش کادمیوم چیست؟

شمش کادمیوم، با درخششی به رنگ سفید مایل به آبی، نه تنها به دلیل رنگ زیبای خود بلکه به خاطر کاربردهای فراوانش در صنایع مختلف، به عنوان یکی از فلزات رنگین مطرح می‌شود.لازم به ذکر است این فلز چکش‌خوار و نرم و منعطف می باشد .

کادمیوم یک عنصر شیمیایی می‌باشد که با علامت اختصاری CD و عدد اتمی 48 در دوره 5 و گروه 12 جدول تناوبی جای دارد. شمش کادمیم جزو فلزات واسطه سمی است که در سنگ معدن روی وجود دارد. این فلز از بسیاری جهات شبیه به فلز روی است. اما شمش کادمیم ترکیباتی پیچیده‌تر دارد.

ویژگی‌های شمش کادمیوم

شمش کادمیوم که یک ماده معدنی نسبتا کمیاب محسوب می‌شود، رنگی سفید و مایل به آبی دارد. رایج‌ترین کاربرد آن نیز در ساخت باتری‌های قابل شارژ است. سایر کاربردهای کادمیوم شامل: کاربردهای هسته‌ای، روکش و آبکاری فلزات، صنعت هوا فضا و استفاده به عنوان رنگدانه می‌باشد.

کادمیم از جمله عناصر شیمیایی است که هیچ نقش بیولوژیکی و ساختاری در بدن انسان ندارد و ترکیبات این فلز حتی با کمترین میزان نیز سمی می‌باشند. شمش Cadmium با اینکه مقاومت بالایی دارد، اما به وسیله چاقو به آسانی بریده می‌شود.

ویژگی‌های شمش کادمیوم چیست؟

سمی بودن

کادمیوم یک فلز سمی محسوب می‌شود. بنابراین اگر در بلند مدت با آن سر و کار داشته باشید به سلامتی شما آسیب خواهد رساند.

لینک های مفید : 
فروش زیرکونیوم

ساختار خاص

کادمیوم ساختاری بلوری و شش گوشه دارد. این فلز دو ظرفیتی، نرم و منعطف و چکش خوار است. با وجود اینکه مقاومت آن بالاست اما به وسیله چاقو بریده می‌شود.

حالت اکسیداسیون شمش کادمیوم

رایج‌ترین حالت اکسیداسیون کادمیوم 2+ می‌باشد. اما نمونه‌هایی نادر با اکسیداسیون 1+ نیز می‌توان یافت.

ویژگی حالت پودر شده

این عنصر شیمیایی در آب بصورت نامحلول بوده و اشتعال پذیر نیست. اما حالت پودر شده آن می‌تواند بسوزد و دود سمی تولید کند. به همین دلیل در صورتی که با پودر کادمیم کار می‌کنید ایمنی محیط کار و استفاده از تجهیزات حفاظتی مانند ماسک‌های تنفسی و دستکش‌های محافظ کاملا الزامی است.

شکل‌پذیری و انعطاف

کادمیوم شکل پذیری و انعطاف پذیری بالایی دارد. این ویژگی‌ها باعث شده تا این فلز به شکل‌های گوناگون مثل: فویل، سیم، ورق و غیره در صنعت، استفاده شود.

شباهت به فلزات دیگر

این شمش  از جهات زیادی به دو فلز دیگری که در گروه 12 قرار دارند شبیه است. این دو فلز جیوه و روی هستند. اما کادمیم توانایی این را دارد که ترکیبات پیچیده‌تر و بیشتری را ایجاد کند.

ترکیب با اکسیژن

اگر شمش Cadmium با اکسیژن ترکیب شود، اکسید کادمیوم آمورف قهوه‌ای را ایجاد می‌کند. که هنگام گرم شدن، مثل اکسید روی تغییر رنگ خواهد داد.

میزان ایزوتوپ

عنصر کادمیوم بصورت طبیعی دارای 6 ایزوتوپ پایدار و 27 ایزوتوپ پرتوزا شناخته شده، می‌باشد. پایدارترین ایزوتوپ آن با شماره جرمی 113 و علامت Cd-113 است. نیمه عمر آن نیز حدودا 7.7کوادریلیون سال است.

مقاومت در برابر خوردگی

کادمیوم مقاومت خوبی در برابر خوردگی از خود نشان می‌دهد. به همین جهت در برخی از پرو‌ژه‌های صنعتی از آن استفاده می‌شود.

شمش کادمیوم

رنگ پذیری

کادمیم به آسانی می‌تواند به اکثر المان‌ها رنگ بدهد. این ویژگی کادمیوم را به یک پیگمنت قوی در صنایع رنگ تبدیل کرده است. بنابراین شاهد فروش شمش کادمیوم به صنایع رنگرزی نیز هستیم.

این فلز می‌تواند به رنگ‌های زرد روشن تا قرمز تیره تغییر رنگ دهد. کادمیم به عنوان یک پیگمنت در رنگ‌ها بکار می‌رود به همین جهت غلظت، محیط و شرایط فیزیکی-شیمیایی محلول تاثیر بالایی بر رنگ نهایی دارد.

نقطه ذوب شمش کادمیوم

کادمیوم دارای نقطه ذوب نسبتا پایینی است. این ویژگی، آن را برای بعضی از فرآیندهای صنعتی مناسب ساخته است. این خصوصیت کادمیوم در تولید فلزات، آلیاژها و کاربردهای الکترونیکی آن اهیمت زیادی دارد.

استفاده در پوشش‌های نانو

در تولید پوشش‌های نانو از کادمیوم به عنوان یکی از مواد پایه استفاده می‌شود. این فلز ویژگی‌هایی چون: خواص الکتریکی و الکترونیکی و مقاومت در برابر خوردگی را به این تولیدات اضافه می‌کند.

در این قسمت بخشی از مهم‌ترین ویژگی‌های شمش کادمیوم گفته شد که قبل از خرید شمش کادمیوم باید به آنها توجه کنید.

کاربرد شمش کادمیوم چیست؟

کادمیوم کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارد، که بسیاری از کارهای روزمره ما به آنها کاملا وابسته است. برخی از مهم‌ترین کاربردهای شمش کادمیم عبارتند از:

باتری‌ها

باتری‌ها در ساختار خود اسید دارند به همین دلیل در معرض خوردگی قرار دارند. کادمیم نقش محافظت کننده را برای باتری‌های حاوی نیکل ایفا می‌کند. اصلی‌ترین و رایج‌ترین کاربرد کادمیوم برای ساخت باتری‌های قابل شارژ به ویژه باتری‌های ترکیبی نیکل- کادمیوم می‌باشد.

بطور کلی Cadmium ingot در باتری‌های پرتابل و صنعتی کاربرد دارد. باتری‌های پرتابل در تجهیزات الکترونیکی و باتری‌های صنعتی در صنعت راه آهن، سیستم‌های دزدگیر، تجهیزات نظامی و ناوبری، سالن‌های بیمارستان و غیره استفاده می‌شوند.

کاربردهای هسته‌ای

یکی دیگر از کاربردهای شمش کادمیوم، استفاده از آن در میله‌های کنترل رآکتورهای هسته‌ای است. زمانی که میله‌های کادمیوم در هسته رآکتور قرار می‌گیرند، باعث جذب نوترون‌ها شده و میزان واکنش را کنترل می‌کنند.

آبکاری و روکش فلزات

حدودا 6 درصد از شمش کادمیوم تولید شده در دنیا برای آبکاری بکار می‌رود. به دلیل اینکه کادمیوم در مقابل خوردگی مقاوم است، از آن به عنوان صفحه محافظ و همچنین آبکاری فلزات استفاده می‌شود. در صنعت هواپیما سازی از گالوانیزهفلز کادمیوم برای کاهش میزان خوردگی لوازم فولادی استفاده می‌شود.

انرژی خورشیدی

یکی از کاربردهای جدید Cadmium ingot در پنل‌های خورشیدی، تلورید کادمیوم است. در آینده استفاده از انرژی خورشیدی افزایش خواهد یافت در نتیجه استفاده از این فلز نیز بیشتر خواهد شد.

صنعت هوا و فضا

کاربردهای کادمیم در صنعت هوا و فضا و همچنین ارتش از اهمیت بالایی برخوردار است. به اندازه‌ای که جایگزین نمودن آن امکان دارد ایمنی عملیات را به خطر بیاندازد. در مواردی مانند چتر نجات، پیچ‌های پلاستیکی و شاسی و اتصال دهنده‌ها در تجهیزات هواپیما و غیره از این فلز استفاده می‌شود.

کاربرد شمش کادمیوم به عنوان رنگدانه

رنگدانه‌های Cadmium رنگ‌های معدنی پایداری می‌باشند که در طیف وسیعی از سایه‌های درخشان زرد، قرمز، مارون و نارنجی تولید می‌شوند. این رنگدانه‌ها برای رنگ آمیزی شیشه و تثبیت پلاستیک‌های مهندسی در دمای بالا پردازش شده و استفاده می‌شوند. همچنین در عینک سازی و صنایع سرامیک و رنگ‌های خاص کاربرد دارند.

سایر کاربردهای شمش کادمیوم

– لحیم کاری
– استفاده در آلیاژهای بلبرینگ به علت ضریب اصطکاک پایین و مقاومت بالا
– استفاده از سولفید کادمیوم برای پوشش سطحی عکسبرداری و درام‌های فتوکپی
– برای ساخت تلویزیون‌های QLED
– سولفید کادمیم در انواع سنسورهای نور کاربرد دارد.
– کنترل هم‌جوشی هسته‌ای
– کاربرد شمش کادمیوم در صنایع سنگین حمل و نقل و هواپیمایی
– استفاده از کادمیوم به عنوان مشخص کننده مادون قرمز، سوئیچ یا حرکت در دستگاه‌های کنترل از راه دور
– کاربرد در زیست شناسی مولکولی و تحقیق هیپوکسی

فروش شمش کادمیوم

قیمت شمش کادمیوم

قیمت شمش کادمیوم تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند: شرایط بازار جهانی، عرضه و تقاضا، وضعیت صنعت فلزات و نرخ ارز قرار دارد. قبل از خرید شمش کادمیوم مطمئن شوید که قیمت محصول متناسب با اصالت و کیفیت کالا است.

برای اطلاعات دقیق‌تر و دریافت قیمت روز شمش کادمیوم می‌توانید از کارشناسان ما در آریا متال کمک بگیرید. برای اینکار کافی است با شماره‌های شرکت تماس حاصل نمایید.

خرید شمش کادمیوم

خرید شمش کادمیوم نیاز به دقت بالا و توجه به جزئیات دارد. فروش شمش کادمیوم توسط شرکت‌های مختلفی انجام می‌شود. اما به شما توصیه می‌کنیم قبل از خرید با مشخصات فیزیکی و شیمیایی کادمیم کاملا آشنا شوید. تا برای خرید بتوانید محصول اصل و باکیفیت را تشخیص دهید.

سپس از بین شرکت‌هایی که اقدام به فروش کادمیوم می‌کنند گزینه‌ای را انتخاب کنید که معتبر، قابل اعتماد و همراه با پاسخگویی دقیق و سریع باشد. آریا متال ارائه دهنده کالاهای اصل و باکیفیت همراه با قیمت‌های مناسب در این زمینه می‌باشد.

نماینده فروش شمش کادمیوم

فروش کادمیوم توسط شرکت‌های مختلفی انجام می‌شود. اما دقت کنید که یک نماینده فروش شمش کادمیوم باید این موارد را به شما ارائه دهد:

کیفیت بالا

از بهترین منابع و فرآیندهای تولید استفاده کند تا کیفیت برتر را به شما ارائه دهد.

قیمت رقابتی

 محصولات این شرکت باید با وجود کیفیت بالا قیمتی منصفانه داشته باشند. قیمت روز شمش کادمیوم را از سایت آریا متال می‌توانید دریافت کنید.

انعطاف پذیری در سفارشات

آریا متال نماینده فروش برتر فلزات خاص به نیاز مشتریان احترام گذاشته و حجم‌های مختلفی از محصولات را ارائه می دهد.

مشاوره با کارشناسان حرفه‌ای

در شرکت آریا متال، مشتریان می‌توانند در صورت نیاز از مشاوره با کارشناسان باتجربه بهره‌مند گردند.

ما تمامی موارد گفته شده  در آریامتال نماینده فروش شمش کادمیوم به شما ارائه می‌دهیم. برای خرید شمش کادمیوم با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت، می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی که در صفحه وجود دارد اقدام نمایید.

دیگر محصولات آریا متال

آلیاژ های آلومینیوم

آمیژان های آلومینیوم

نمایش محصول
فرو آلیاژها

فرو آلیاژها

نمایش محصول
قرص های آمیژان آلومینیوم 

قرص های ریخته گری

نمایش محصول
فلزات رنگین

فلزات رنگین

نمایش محصول